به گزارش خبرگزاری حوزه، اصغر عبدالهي امروز چهارشنبه (23 مهر) در مراسم كلنگ زني احداث مدارس علميه خواهران استان قم با تقدیر از تلاش در جهت اجرای این پروژه گفت: خوشبختانه از ابتدای انقلاب تا کنون مسئولان ما همیشه در فکر توسعه حوزهای علمیه بوده اند.
معاون امور مالي و مجلس حوزه علميه خواهران با اشاره به همكاري شوراي شهر، استانداري و شهرداري در اجرای این پروزه افزود: این همکاری موجب برطرف شدن عقب ماندگی ها در این بخش می شود.
عبداللهی یادآورشد: حوزه علميه خواهران با هزاران مجتهده در حال فعاليت است، اما عقب ماندگي از نظر امكانات دارد كه بايد با همدلی این مشکلات را رفع و جامعه 60 هزار نفر در حوزهههاي علميه خواهران را توسعه دهیم.
وی بیان داشت: شهرداري قم براي احداث مراكز علميه، 9 زمين با ارزشي بالغ بر 60 ميليارد تومان در اختيار حوزه علميه خواهران قرار داده و از سوي ديگر مقرر شد تا صدور مجوزها را نيز رايگان در اختيار قرار دهد؛ دولت نيز پنج زمين در اختيار مركز حوزه علميه خواهران قرار داده است تا بتوانيم اين مراكز را احداث كنيم.
معاون حوزه علمیه خواهران با ذکر این مطلب که براي احداث اين مراكز 7 ميليارد تومان اختصاص شده است، گفت: اميدواريم با حمايت بيشتر مسئولان شاهد اتمام اين مراكز در طول يك سال باشيم؛اين مراكز فقط يك مدرسه نيست، بلكه مركزي علمي و فرهنگي و داراي يك كتابخانه مجهز و مركز مشاورههاي ديني خواهد بود.
لزوم ساخت مدارس علمیه در مناطق محروم
محمد دلبری شهردار قم نیز در این مراسم گفت: یکی از برنامه های شهرداری قم حمایت از پروژه هایی است که به اعتلای فرهنگ دینی و اسلامی می انجامد.
وی افزود: توسعه مراکز حوزوی به ویژه در عرصه خواهران از مهمترین فعالیت هایی است که باید نسبت به توسعه آن اقدام کرد و نهادهای شهری و استانی می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند.
شهردار قم گفت: چهار زمين براي ساخت مراكز فرهنگي به حوزه علميه خواهران در برخي مناطق قم اختصاص پيدا كرد و براساس تصميمهاي اتخاذ شده در اين زمينها مركز مشاوره، فرهنگسرا و كتابخانه احداث خواهد شد كه تلاش شد اين مراكز بيشتر در مناطق كمتر برخورداري احداث شود.
دلبری تصریح کرد: مناطق۶،۵،۴ و۲ از مناطقي هستند كه اين مراكز در آنها احداث ميشود و با توجه به اينكه خانوادهها نقش اساسي در ساخت يك جامعه مطلوب دارند و مادران به عنوان شالوده يك خانواده محسوب ميشوند احداث مراكز فرهنگي در اين مناطق براي برطرف كردن نيازهاي فرهنگي خانوادهها این فعالیت انجام خواهد شد.
وی گفت: این مراکز با اهداف بلندی ایجاد می شوند زیرا زنان بايد به عنوان يك الگو در آرمانشهر، سرآمد همه بانوان در جهان شهر شيعي باشند كه بايد در اين راستا زنان را به صورت شايسته در همه امور آموزش دهیم تا بتوانند این نقش مهم را ایفا کنند.
توسعه حوزه های علمیه نقشه های دشمن را ازبین می برد
احمد امیرآبادی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: یکی از ماموریت های مهم مدیران و مسئولان شهری و استانی، عمل به منویات رهبر انقلاب در زمینه های فرهنگی و اجرایی و علمی است.
وی افزود: یکی از مهمترین تاکیدات رهبر معظم انقلاب، رسیدگی به مناطق محروم است و به همین دلیل اقدام شهردار و شورای شهر قم به دلیل در اختیار قرار دادن زمین برای احداث حوزه علمیه خواهران در نیروگاه که جزو مناطق محروم قم به شمار میرود،نمود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حوزه ما مبلغ اسلام اصیل است، ولی امروز مروجان اسلام آمریکایی درصدد هستند این نوع اسلام را به نوعی در دنیا و در میان همه مسلمانان ترویج کنند.
وی افزود: آنها در این راستا فعالیت های بسیاری انجام داده و هزینههای زیادی هم از سوی دستگاه وهابیت صورت میگیرد و امیدواریم با تلاش بیشتر مراکز علمی و دینی و فرهنگی و اجرایی کشور این فعالیت ها را خنثی کنیم.
امیرآبادی گفت: فرصتی در سایه نظام جمهوری اسلامی به دست آمده که باید بتوانیم برای حوزههای علمیه کاری انجام دهیم،این امر موجب میشود طلاب بتوانند در مقابل وهابیت بایستند و اسلام ناب محمدی را گسترش دهند.
وی خاطرنشان کرد: توسعه حوزههای علمیه خواهران جزو مصوبات شهردای و شورای شهر قم بود که در این زمینه همکاری نهادهای مختلف جهت توسعه این مراکز جزو بهترین عملکردهای این شورا خواهد بود و موجبات سرور امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری خواهد بود.